WeOpti kikare Active 8×42 HD

1,999kr inkl moms

Synfält 7grader / 122M på 1000m avstånd
Utträdespupill: 17
Närgräns: 1,5m
Vikt:  710gr

Artikelnr: Weopti_1008 Kategorier: ,

Beskrivning

Weopti Active 8×42 HD har 8x förstoring, vilket tillsammans med sin låga vikt gör den till en riktig allroundkikare som alltid kan hänga med vid utevistelse.

Vattentät konstruktion

Tack vare att kikaren är vattentät (1m – 30min) och gasfylld, så minimeras också risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen.

WeOpti Active 8×42 HD är utrustad med HD-optik som ger en klar och skarp bild. Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Dielectric & Phase Coating-teknologin ger en bättre ljustransmission och bättre kontrast i bilden. Det ger en skarp bild med utmärkt färgåtergivning.

Lätt vikt och enkel att använda

Med sin ergonomiska och lätta design ger den ett bekvämt grepp och en enkel hantering. Den kompakta storleken gör den bekväm att både bära och titta i under längre perioder. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Komplett med Väska o bärrem.
5 års Garanti

Ytterligare information

Vikt 0.71 kg