Om oss

Från det att ögonblicket fångas, till dess att känslan förmedlas!

 

När vår farfar Elof startade Ericsons foto 1944 låg fokus på att hjälpa människor att hitta rätt kamera och visa hur man tar det bästa fotot. Idag är vi tredje generationen som driver butiken och dagens utmaning är inte längre att hjälpa människor att ta foton. Nej, idag handlar det om att hjälpa människor att ta tillvara på alla tusentals foton som finns lagrade i mobiltelefoner och datorer.

Vi har en enorm erfarenhet och kunskap kring fotokonstens hantverk och dagens bildhantering, men vi har också de senaste maskinerna och materialen för moderna printalternativ.

Varför inte printa din finaste semesterbild på aluminium eller plexiglas? Eller föreviga bröllopsfoton i en fotobok? I butikens galleri presenterar vi på ett smakfullt sätt både moderna och traditionella material att printa på.

 

Låt oss hjälpa dig att förmedla dina personliga ögonblick av känslor, och minnen!

specialist på bildutskrifter i Mölndal o Göteborg. Snabbt o prisvärt
ID & körkortsbilder - Canvastavlor - plexiglasbilder - aluminiumtavlor - FineArt utskrifter - Fotoutskrifter - framkallning - kapamontering - almanackor - julkort - tackkort - scanningar - Studentskyltar - ärrfotografering - rollup - vepor - banderoller - utskuren vinyl.

Beställ bilder Kontakta oss!