NSO kikare Lunnelid 8×32 HD

2,799kr inkl moms

Synfält: 7,8 grader /  135m på 1000m avstånd
Utträdespupill: 15,2mm
Närgräns: 2m
Vikt: 552gr

Artikelnr: NSO_8x32_HD Kategorier: ,

Beskrivning

Lunnelid 8×32 HD har 8x förstoring, vilket tillsammans med sin låga vikt gör den till en riktig allroundkikare som alltid kan hänga med vid utevistelse. Den ger en klar och tydlig bild med hög precision. Den har också ett brett synfält, vilket gör att du kan överblicka stora områden och enkelt hitta rörliga objekt. Detta är särskilt fördelaktigt vid exempelvis fågelskådning, jakt eller sportevenemang där motivet rör sig.

Vattentät konstruktion

Tack vare att kikaren är vattentät  (1m – 15 min) och gasfylld, så minimeras också risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen.

Lunnelid 8×32 HD är utrustad med HD-optik som ger en klar och skarp bild. Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Utöver antireflexbehandlingen har kikaren också en silver + AR-beläggning som ökar ljustransmissionen och kontrasten, allt för att ge en så bra bild i krävande situationer som möjlig.

Lätt vikt och enkel att använd

Med sin ergonomiska och lätta design ger den ett bekvämt grepp och en enkel hantering. Den kompakta storleken gör den bekväm att både bära och titta i under längre perioder. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Sammanfattningsvis är NSO Lunnelid 8×32 HD en bra kombination av avancerad optik, pålitlig konstruktion och användarvänlighet. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare, kommer denna kikare att ge dig mycket glädje när du är ute i naturen.

Komplett med väska o bärrem
10 års garanti