NSO kikare Lunnelid 10×32 HD

2,799kr inkl moms

Synfält: 6,3 grader / 110m på 1000m avstånd
Utträdespupill: 14,2mm
Närgräns: 2m
Vikt: 544gr

Artikelnr: NSO_10x32_HD Kategorier: , ,

Beskrivning

NSO Lunnelid 10×32 HD har 10x förstoring, vilket gör den lämplig för alla situationer som kräver en extra hög förstoringsgrad. Den ger en klar och tydlig bild med hög precision.

Vattentät konstruktion

Tack vare att kikaren är vattentät  (1m – 15 min) och gasfylld, så minimeras också risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen.

NSO Lunnelid 10×32 HD är utrustad med HD-optik som ger en klar och skarp bild. Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Utöver antireflexbehandlingen har kikaren också en silver + AR-beläggning som ökar ljustransmissionen och kontrasten, allt för att ge en så bra bild i krävande situationer som möjlig.

Lätt och enkel att använda

Med sin ergonomiska och lätta design ger den ett bekvämt grepp och en enkel hantering. Den kompakta storleken gör den bekväm att både bära och titta i under längre perioder. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Sammanfattningsvis är NSO Lunnelid 10×32 ED en bra kombination av avancerad optik, pålitlig konstruktion och användarvänlighet. Oavsett om du är en erfaren användare eller nybörjare, kommer denna kikare att ge dig mycket glädje när du är ute i naturen.

Inkl väska o bärrem
10 års garanti