NISI Filter Holder Kit V6 100mm System

1,795kr inkl moms

Endast kvar i lager

Artikelnr: 111538 Kategori:

Beskrivning

NiSi Filterhållare V6 för 100 mm system efterträder den uppskattade NiSi V5 Pro hållaren och innehåller förbättringar baserade på feedback från fotografer. Tillverkad av aluminium i högsta kvalitet och med en yta av svart frostad finish för att minimera reflektioner i metallen. Vikten är endast 120g!

NiSi V6 hållaren kan användas med objektiv som har brännvidder så korta som 16 mm för fullformat (till exempel en 16-35 mm f/2,8 vidvinkelzoom) utan att det uppstår vinjettering i bilderna.

Detta kit kommer komplett med ett ultratunt 86 mm polarisationsfilter (CPL) och 4 adapterringar för de vanligaste filterdiametrarna (67mm, 72mm, 77mm och 82mm). Dessutom ingår en praktisk halvmjuk förvaringsväska.

Hållaren har plats för 3 st fyrkantiga 100 mm filter (filtertjocklek 2 mm) samt NiSi’s polarisationsfilter, i vilken kombination som helst. Den kan roteras 360 grader och låsas i önskat läge, en fördel bl.a. då man använder graduerade ND-filter. På baksidan finns ett lättåtkomligt hjul som gör det möjligt att enkelt snurra på polarisationsfiltret även när hållaren är monterad och full av andra filter.

 

NiSi V6 har följande förbättringar mot V5 Pro:

  • Ny strömlinjeformad design som gör det lättare att komma åt filterna.
  • Lägre vikt, endast 120 gram!
  • Förbättrade klämmor som håller filtrerna på plats. Det är nu också enklare och snabbare att skjuta in filtren med styrspår längs klämmorna.
  • Optimerad design av polarisationsfiltret. Gör der enklare att sätta i och ta ur
  • Hållaren kan roteras 360 grader och låsas i önskat läge mha en skruv.
  • Ny halvmjuk förvaringsväska. Ger utmärkt skydd och kan monteras på ett stativben eller fästas i ett bälte för snabb och enkel åtkomst.