NISI Filter Holder S6 Kit Landscape Sony 12-24F2.8

5,500kr inkl moms

Kan restnoteras

Artikelnr: 114500 Kategori:

Beskrivning

**NiSi Filter Holder S6 Kit Landscape Sony 12-24 F2.8 **

Den avancerade filterhållaren NiSi S6 är tillverkad i stadig aluminiumlegering och har plats för tre stycken filter; Två stycken för fyrkantiga 150 mm filter (tjocklek 2 mm) samt ett särskilt fack för ett medföljande cirkulärt polarisationsfilter som kan roteras 360 grader med hjälp av ett par lättåtkomliga yttre hjul på adaptern. På så vis kan man snabbt och enkelt få önskad vridning av polarisationsfiltret utan att behöva montera av hållaren.

På denna S6-filterhållare kan du också låsa den vridbara filterhållaren i valfri position med den nya designade låsskruven.

Den smarta designen gör det möjligt att samtidigt använda både ett vanligt ND-filter, ett graduerat (avtonat) ND-filter och ett cirkulärt polarisationsfilter – en eftertraktad kombination för landskapsfotografering!

S6-filterhållaren har också ett nytt ”flossat” material på insidan av hållaren, som eliminerar de inre reflektonerna i hållaren och undviker att få ljusreflexer på dina bilder.

NiSi S6 filterhållare levereras med en adapter skräddarsydd för ett ultravidvinkelobjektiv som saknar vanlig filtergänga. Adaptern är utbytbar så att hållaren kan användas även med andra objektiv om så önskas.

OBS: Polarisationsfiltret är byggt för att användas i S5-adaptern och går inte att montera direkt på objektivet.
(Obs! Detta S6 Polarisations-filter kan också användas på NiSi S5-filterhållare, men S5-polarisatonsfilter kan inte användas på S6-filterhållare!)

Den nya Octagon-designen på S6-filterhållaren gör det enkelt och snabbt att sätta i och ta ur dina ND-filter.

Obs! När filterhållaren vrids i 45 grader och används med 12mm brännvidd, kan en liten vinjettering uppstå.

Den speciella Landscape-versionen av NiSi’s professionella cirkulära polarisationsfilter ger kraftigare och jämnare filtereffekt och klarar att reducera dis ännu bättre än standardversionen, samtidigt som det också behåller en mer neutral färgbalans. Med högkvalitativ polarisationsfilm från Nitto är det här ett CPL-filter för de mest krävande natur- och resefotograferna!

Funktioner NiSi S6 filterhållare

  • Gjord för objektiv med ultravidvinkel
  • Kan hålla två 150mm fyrkantiga filter plus ett runt polariserande filter
  • Kan låsa den vridbara filterhållaren i valfri position
  • Enkelt och snabbt att installera och lossa dina ND-filter.
  • Smarta, lättillgängliga justeringshjul för polariseringsfiltret
  • Tillverkad av metall (aluminiumlegering) och har matt finnish för att undvika reflektioner