Weopti Active 20-60×60 + Stativ Benro T980

3,499kr inkl moms

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: We_1058 Kategorier: ,

Beskrivning

Weopti Active 20-60×60
Inkl Stativ Benro T980

Weopti Active 20-60×60 

En prisvärd kompakt tubkikare kikare med ett zoom-okular som ger en förstoring på 20-60x.  

Trots sitt låga pris är den vattentät och gasfylld med linselement av optiskt glas som är antireflexbehandlade på alla linsytor. Den har dessutom BaK4-prismor som ger en högre ljustransmission och bättre skärpa ända ut i kanterna jämfört med enklare prismor. Vridbar ögonmussla på okularet gör det bekvämt för glasögonbärare att välja om man vill titta med eller utan glasögon.  

Sammanfattningsvis är Active 20-60×60 en utmärkt allround-tub som passar stora som små.

Precis som alla Weopti-kikare har den 5 års garanti. 

Inklusive väska och linsputsduk. 

 

En prisvärd kombination av tubkikare med zoom-okular 20-60x och ett noga utvalt stativ, Benro T980. Precis som med alla tubkikarpaket vi säljer med stativ har vi valt stativ med omsorg. Kravet är att det ska matcha kvalitén på tuben för att ge en bra komplett lösning för användaren, alltså inte vara ett för enkelt stativ i syfte att nå en viss prispunkt och som därför behöver bytas ut för att göra tubkikaren rättvisa. 

Trots sitt låga pris är tuben vattentät och gasfylld med linselement av optiskt glas, som dessutom är antireflexbehandlade på alla linsytor. Den har också BaK4-prismor för bästa kvalité. Vridbar ögonmussla på okularet gör det bekvämt för glasögonbärare att välja om man vill titta med eller utan glasögon. Inklusive väska och linsputsduk. 

I kombination med stativet från Benro som har en bekväm arbetshöjd från 62 till 169 cm, gummerade fötter, och som klarar en tubkikare (eller kamera/videokamera) upp till 5 kg. En krok i nedre änden av mittpelaren gör att man kan hänga något tungt för att tynga ner stativet så det står stadig även i kraftig vind. 

Sammanfattningsvis är Weopti Active 20-60×60 tubkikarpaket allt man behöver för att komma igång med fågelskådning, eller liknande skådning, som kräver stor förstoring. Totalvikt för hela paketet är 2,78 kg.